Tornen les activitats per a la gent gran

activitat_fisica3

Tallers de risoteràpia, d’informàtica, de memòria, d’arteràpia, de ioga i de relaxació, entre d’altres, formen part de la programació de La Tardor és Gran, que també inclou una àmplia oferta d’activitats organitzades per la Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada. L’Ajuntament de Cerdanyola, a través del seu Programa de Gent Gran Activa, ha confeccionat un programa d’activitats de tardor adreçat a la població de més de 60 anys.

Creu Roja col·labora en el programa amb tallers de manualitats, noves tecnologies, gimnàstica, lecto escriptura, hort sensorial, conte teràpia i activitats d’oci en grup. Les activitats es duran a terme entre el 27 de setembre i el 17 de desembre i per participar-hi cal inscriure’s prèviament trucant al 93 580 88 88 extensió 2141 o 3772 o enviant un correu electrònic a promociosocial@cerdanyola.cat indicant nom, cognom i telèfon de contacte. Les places seran limitades i cada persona podrà escollir fins a un màxim de 3 tallers i les places s’assignaran per ordre d’inscripció. En el cas dels tallers organitzats per la Creu Roja, les inscripcions es poden realitzar telefònicament al 93 691 61 61 o presencialment a la seva seu, avinguda de la Creu Roja, 25-29.

Exposició a la Biblioteca Central

A banda dels tallers i activitats estables de la programació, entre el 22 de novembre i el 3 de desembre la Biblioteca acollirà l’exposició fotogràfica que mostrarà les fotos realitzades durant el taller de ‘Passejades per fer fotos amb el mòbil’ fet a l’estiu. A més, per commemorar el Dia Internacional Contra les Violència Masclista, (25 de novembre) s’organitzarà un taller els dijous per teixir papallones liles de ganxet amb la col·laboració de ‘El Latido de las Mariposas’.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?