Torna la Primavera Solidària

primavera solidària

La tercera edició de la Primavera Solidària començarà el proper 29 d’abril amb ‘L’art com a motor de transformació social’, una xerrada on Laura Jabbour artista i arquitecta de Síria, conversarà amb la periodista Rita Marzoa sobre les seves experiències i la importància del llenguatge com ajuda per la transformació social. Gràcies a la col·laboració de la regidoria de Cooperació i Solidaritat i el Museu d’art de Cerdanyola (MAC), amb el suport de les entitats del consell municipal de cooperació i solidaritat i la societat d’Amics del museu, la primavera solidària tornarà amb una proposta dirigida a la ciutadania del municipi amb activitats que busquen lluitar contra els actes de discriminació al món i a casa nostra, fomentant l’esperit crític, la cultura de la pau i la protecció drets humans.

El pla d’acció de la tercera edició de la primavera solidària va ser presentat per l’alcalde Carlos Cordón, la regidora de cooperació i Solidaritat, Carme Arché, la representant de l’Associació pel desenvolupament de la Infància a Àfrica, Victòria Draper; Fina Duran, representant de l’Associació d’Amics del Museu, i el gestor cultural Oriol Cendra. Draper va destacar la importància de la celebració d’aquest tipus d’esdeveniments a causa del conflicte entre Ucraïna i Rússia.

La Primavera Solidària presentarà una àmplia oferta d’activitats per la ciutadania entre les quals s’inclouen exposicions, xerrades i tallers, espectacles, cinema i activitats durant les celebracions del roser de maig. Dins del programa trobem exposicions com  ‘Instants al marge’, dos projectes independents en el qual es mostraran imatges de camp de refugiats a Grècia per la fotògrafa Nuria Puentes i un altra de les imatges d’un campament gitano de Cerdanyola de la mà de la periodista Rita Marzoa. Destaca també la celebració de la gimcana pels drets humans el 30 d’abril, un recorregut per deu punts d’interès de la ciutat que mostrarà una realitat dura però digna de ser escoltada. – Marc Ramos

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?