Torna la Nit Solidària

premisok

Després d’una aturada obligada per la pandèmia, les entitats solidàries de la ciutat i el Rotary Club de Cerdanyola han decidit tornar a organitzar la Nit Solidària de Cerdanyola. La tercera edició  tindrà lloc a l’Hotel Campus UAB el dijous 9 de juny a les 20 hores.  “Esperem que un any més superem les expectatives i tinguem la millor Nit Solidària de Cerdanyola”, asseguren des de l’organització.

Els tiquets per poder assistir ja estan disponibles fent l’ingrés al compte directament o mitjançant les entitats solidàries que fan taules. El preu del cobert és de 45 euros i és farà l’habitual tòmbola el final de la vetllada amb els regals facilitats per les empreses i comerços de la ciutat. Les entitats que van rebre les dotacions econòmiques l’última edició explicaran el que s’ha pogut fer amb aquells diners i la resta presentaran projectes per ser finançats amb els ingressos d’aquesta edició.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?