Torna la Mostra Internacional de Dansa Popular

grup_de_peru

Els balls d’arreu del món tornaran a ser protagonistes a Cerdanyola. La Mostra Internacional de Dansa Popular torna enguany als actes presencials amb totes les garanties sanitàries amb un cap de setmana ple de música i dansa. La progressiva millora de la pandèmia ha fet que la Mostra torni amb actes presencials, després d’una edició 2020 celebrada per Internet.

Perú Ritmos i Costumbres, Cor de Castanyoles de Barcelona, el grup de l’Illa de Pasqua Mahia Rapa Nui i l’Esbart Sant Marçal

Enguany la Mostra, organitzada per l’Esbart Dansaire Sant Marçal, comptarà amb la participació dels grups de Perú Ritmos i Costumbres, el Cor de Castanyoles de Barcelona, el grup de l’Illa de Pasqua Mahia Rapa Nui i els amfitrions. La música i la dansa que interpretaran donaran a conèixer la cultura i el folklore de diversos indrets del món.

Les activitats es faran a l’aire lliure seguint totes les recomanacions sanitàries i amb l’aforament limitat.

Divendres 9 de juliol (22 hores) al pati del MAC

Concert. Hi participen les formacions musicals de Perú Ritmos i Costumbres, el Cor de Castanyoles de Barcelona i l’Esbart Dansaire Sant Marçal. Aforament limitat

Dissabte 10 de juliol (22 hores) al Parc del Turonet

Acte Central. Hi participen els grups d’Illa de Pasqua Mahia Rapa Nui; de Perú Perú Ritmos y Costumbres i Catalunya, amb l’Esbart Dansaire Sant Marçal. Aforament limitat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?