Torna la Marxerola, la caminada popular per Collserola

marxerolaok

La setena edició de la Marxerola, la caminada popular que organitza el CEM Cerdanyola, torna el dissabte 14 de maig.  El termini per a les inscripcions –que es poden realizar a https://cemcerdanyola.playoffinformatica.com/activitat/337/Marxerola-2022/- es tancarà el 13 de maig,

La sortida i arribada serà al Parc del Turonet. La Marxerola d’enguany tindrà un recorregut de 20 quilòmetres –desnivell 483 metres- pel Parc de Collserola, que cadascú es podrà fer al seu ritme en grups d’amics i familiars o en solitari. A les 9h tindrà lloc la sortida dels participants en la modalitat de marxa nòrdica i a les 9.15h la de caminada popular. La caminada tindrà dos avituallaments durant el recorregut, més la botifarrada final al Parc del Turonet. L’organització ha previst també solucions veganes a tots aquells que ho demanin.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?