Torna la Jugatecambiental

jugatecaturonet2

La Jugatecambiental ja té tot preparat per iniciar una nova temporada, la de la tardor 2021. Les activitats per aprendre i gaudir en família començaran aquest diumenge 19 de setembre i s’allargaran de forma setmanal fins el 28 de novembre. A més, aquesta temporada s’amplia l’horari de joc fins a les 14h, fins ara les activitats finalitzaven a les 13:30. Així, l’espai de joc de la Jugatecambiental estarà obert d’11:30h a 14h i les activitats es durant a terme entre les 12h i les 14h.

En aquesta ocasió els infants i les seves famílies podran tornar a gaudir d’activitats relacionades amb el parc i el coneixement del mateix: des dels ocells que l’habiten, la seva fauna, la vegetació, descobrir nous racons, com afecta el soroll… La primera activitat, que es durà a terme el diumenge 19 de setembre, servirà per posar al dia el cens d’ocells fent l’inventari dels que viuen al parc. Totes les sessions estaran guiades i són  gratuïtes.

Bicikit

Durant aquesta temporada la Jugatecambiental tornarà a oferir el servei de préstec Bicikit. Es tracta d’un kit amb un inflador i eines per a bicicletes. Les persones que vagin en bicicleta fins a la Jugatecambiental el poden sol·licitar per poder reparar les seves bicis in situ (no es pot emportar a casa).

La Jugatecambiental

La Jugatecambiental és un projecte compartit entre l’Àrea Metropolitana de Barcelona a través del Programa d’Educació per a la Sostenibilitat i diferents Ajuntaments metropolitants, entre els quals el de Cerdanyola del Vallès. Les activitats programades estan dirigides per educadors i educadores ambientals amb experiència que posen en valor la importància social, patrimonial i ambiental dels parcs així com també el respecte per l’entorn i el civisme.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?