Torna la festa de les motos i el rock and roll

Jokers 2019 - Elvis

La VI edició del Festival Joker’s Day es farà el proper 2 de juliol. Es demana una entrada solidària de 5 euros o 5 kgs. d’aliments. El proper 2 de juliol, a partir de les 17 h, torna a Cerdanyola el Joker’s Day. Aquest any el Festival, que organitza el Club de Motoristes Jokers BCN-Nordeste (que té la seu al número 15 del Carrer Bòbila) té com a plats forts quatre concerts, protagonitzats per diverses bandes tribut que es podran gaudir a partir de les 17 h. a l’escenari instal.lat al mateix Carrer Bòbila.

Aquest any, el programa musical consteix en aquests grups:

 

17:00 – Obertura de portes

18:00 – Actuació de la Kozmic Band (Tribut a Janis Joplin)

20:00 – Actuació de ZZ Touch (Tribut a ZZ Top)

22:00 – Actuació de Attitude For Destruction (Tribut a Guns’N’Roses)

24:00 – Actuació de Ñ Rock (Tribut al Rock Nacional)

Com ja és habitual aquest festival, que és obert a tota la família, demana que els assistents aportin 5 kg. d’aliments que seran distribuïts entre entitats solidàries, o en el seu defecte 5 euros que es destinaran a comprar aliments. L’any passat es van recollir amb el mateix sistema 1.300 kgs. d’aliments. A més de les actuacions musicals i de l’exhibició de centenars de motos que els aficionats podran gaudir aparcades als carrers propers la festa inclou “mercadillo” de motoristes i diversos food-trucks.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76



Newsletter



Necessites ajuda?