Torna la Festa de la Il·lustració a la plaça Enric Granados

 

 

 

 

 

 

Després de dos anys sense poder celebrar aquest esdeveniment, la plaça Enric Granados recuperarà la Festa de la Il·lustració aquest dissabte. La cinquena edició de la iniciativa, organitzada íntegrament per la llibreria L’Aranya, comptarà amb signatures, contacontes i “bon rotllo”. La festa és gratuïta, no cal inscriure’s enlloc i és oberta a tots els públics.

La Festa de la Il·lustració de l’Aranya vol retre homenatge als àlbums il·lustrats, a l’art, a la il·lustració, a la cultura, a la lectura… I ho vol fer mitjançant una festa que convidi a tota la ciutadania, sobretot als més petits, a conèixer de primera mà alguns dels millors il·lustradors del nostre país.

Enguany el cartell ha estat realitzat per l’Anna Aparicio i els convidats “són de traca i mocador”, asseguren des de l’organització. A banda d’Aparicio, també estaran Albert Asensio, Albert Arrayás, Mercè Galí, Òscar Julve, Liliana Fortuny, Jaume Copons, To-ni Galmés, Roser Calafell, Subi i Xavier Salomó i Meritxell Martí.

A la festa hi hauran àlbums i llibres, contacontes durant tot el matí (a càrrec d’Anna Casals Lloria, integrant d’ Umpa-lumpa i llibretera), tallers i una parada d’àlbums il·lustrats dels convidats i convidades que signaran a aquells que ho desitgin.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?