Torna el Festival Primavera de Cinedansa

WhatsApp Image 2023-04-13 at 10.28.22

Un any més el Festival Primavera de Cinedansa celebrarà el mes de la dansa a Cerdanyola. La cita arriba amb un programa carregat de bona qualitat i col·laboracions tant locals com internacionals que es podran gaudir del 14 al 30 d’abril al Museu d’Art de Cerdanyola i al Teatre Ateneu.

Enguany destaquen la premier de la producció tarragonina En(re)cordar de la Marta Arjona i Maite Blasco, guanyadores de diversos premis pels seus treballs. A més, el festival continua amb les col·laboracions especials internacionals sent part del tour dels curts guanyadors del LensDans Festival (Bèlgica) i una sessió especial co-comissariada amb la mostra de videodansa Breaking8 (Itàlia) on es barreja dansa i literatura, i que es podrà gaudir el dia de Sant Jordi.

Gran novetat

I per primera vegada en la història del festival, una de les sessions es farà al Restaurant Kanagawa del municipi relacionat amb l’origen asiàtic dels curts. A més, en algunes sessions hi haurà col·loquis després d’algunes projeccions i dansa en viu. Tanmateix, es mantindrà el format híbrid dels darrers anys, combinant projeccions físiques i projeccions virtuals a YouTube.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?