Torna el concurs lingüístic ‘De parada en parada, guanya la jugada!’ als mercats

WhatsApp Image 2022-11-02 at 08.43.28

Fins al 17 de novembre tindrà lloc el concurs lingüístic De parada en parada, guanya la jugada! als mercats municipals de Fontetes i Serraperera. El Servei Local de Català de Cerdanyola i els Mercats Municipals de Serraparera i Les Fontetes, amb el suport del servei de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament, han posat en marxa una nova edició del concurs lingüístic De parada en parada, guanya la jugada!

Per participar-hi, només cal anar als mercats, buscar el cartell del concurs a les parades i enviar la resposta per WhatsApp amb nom i cognom de la persona concursant, nom del mercat, número de la pregunta i la resposta. Les respostes s’han d’enviar per Whatsapp al número 677 38 20 82, i se’n poden enviar tantes com es vulgui. Entre les respostes encertades se sortejaran vals de descompte per valor de 50 euros i entrades per a qualsevol obra de la programació del Teatre de l’Ateneu.

El nom de les persones premiades es farà públic el 25 de novembre a les xarxes socials del CNL Vallès Occidental 3 (Twitter, Instagram i Facebook). També es notificarà per telèfon a les persones guanyadores.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?