Torna el cap d’any musical amb l’AMCV

55931076_2289171531177217_8346038878322294784_n

Per acomiadar l’any, l’AMCV tornarà a l’escenari del teatre de l’Ateneu amb el clàssic concert vallesavienès que tant agrada a la ciutat. L’actuació, a càrrec de la Coral i la Banda de l’Agrupació, que estaran dirigides pels seus directors titulars, Manel Cubeles i Raúl Lacilla, ja té ganes d’interpretar un repertori tan agraït com el que caracteritza els concerts d’aquestes dates. Com sempre, en aquesta actuació no hi faltarà la música nadalenca ni els valsos, i tampoc una sorpresa final. El concert d’Any Nou de l’AMCV serà el diumenge 2 de gener de 2022 a les 19 hores, i les
entrades, com ja és habitual, són ja a la venda de forma telèmatica al web de l’AMCV.

L’any passat el concert de Cap d’Any de l’AMCV va tenir un format molt especial. La covid-19 va impedir que es pogués fer un concert presencial i per això, en comptes d’un concert a l’ús, la Banda de l’AMCV va gravar al Castell de Sant Marçal un muntatge cinematogràfic solidari de poc menys de 40 minuts que encara es pot veure aquí i que també es va distribuir a les residències de gent gran de la ciutat.

Cavalcada de Reis

A més, la ciutat de Cerdanyola recupera, dos anys després la tradicional cavalcada de la nit de Reis, on s’hi podrà veure a la banda de l’Agrupació tocant el tradicional repertori de cercavila que tant caracteritza la formació.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?