Torna el Cafè amb Lletres

WhatsApp Image 2023-01-19 at 08.16.49

El primer semestre del Cafè amb lletres ja té programa definit i arrencarà aquest dijous. Anna Manso, escriptora i guionista, és la primera convidada al Cafè amb lletres de gener de 2023. Arribarà amb el llibre Un cor de Neu (La Magrana : 2022)  sota el braç, la seva primera obra adreçada al públic adult. Es tracta d’una novel·la que gira entorn de la impossibilitat d’estimar quan encara hi ha ferides obertes. Serà el dijous el 19 de gener, a les 19 h i a la Biblioteca Central de Cerdanyola (Sala Enric Granados).

El Cafè amb Lletres és una activitat del Programa Director de Lectura de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, pensat per estimular el contacte directe entre persones lectores i escriptores. Totes les sessions es faran a les 19 h a la Sala d’Enric Granados de la Biblioteca Central Cerdanyola. Els llibres protagonistes de les noves sessions del Cafè amb lletres els podeu comprar a les llibreries de la ciutat.

L’autor mediàtic Espartac Peran ens proposa per al febrer el llibre Tres desitjos abans de morir (La Magrana : 2022). Un llibre farcit de converses, viatges, molta vida i amor per curar aquelles ferides que la mort dels nostres estimats ens deixa a la pell.

El mes de març ens durà la primavera i la poesia. Dues poetes, la cerdanyolenca Sònia Moya i Mireia Calafell regalaran a la ciutat la conversa – recital A les teves mans. Les escriptores recitaran versos dels seus llibres Silur (Meteora : 2019), de Moya, i Nosaltres, qui (La breu edicions : 2020), obra de Calafell.

L’abril serà el mes d’un altre autor mediàtic, ben conegut al Cafè amb lletres. Martí Gironell presentarà El fabricant de records (Columna : 2022), llibre guardonat amb el premi Prudenci Bertrana 2022. Hi trobarem el viatge fascinant i ple de peripècies del fotògraf ambulant Valentí Fargnoli, que en les primeres dècades del segle XX, amb la seva bicicleta, recorre el país retratant la vida des de la costa fins a la muntanya passant pels petits pobles i les grans ciutats.

El maig gaudirem d’un cafè amb lletres barreja de cinema i lletres. Es presentarà el llibre Alcarràs (La Magrana : 2022), creació de la directora del film homònim Clara Simón, i el coguionista Arnau Vilaró. Un viatge al cor d’Alcarràs -tot el que hi ha al darrere i al cor la pel·lícula- que recull el guió i la concepció de la pel·lícula que ja és al cim del cinema en català: com va ser pensada, definida i rodada.

 

19 de gener

Un cor de neu (La Magrana : 2022), d’Anna Manso

Modera: Francesc Bombí

 

9 de febrer

Tres desitjos abans de morir (La Campana : 2022), d’Espartac Peran

Modera: Núria Juanico

 

23 de març

A les teves mans, conversa-recital amb

Sònia Moya, autora de Silur (Meteora : 2019), i Mireia Calafell, creadora de Nosaltres, qui (La breu edicions : 2020)

 

20 d’abril

El fabricant de records (Columna : 2022), de Martí Gironell

Premi Prudenci Bertrana 2022

Modera: Jordi Sanuy

 

18 de maig

Alcarràs (La Magrana : 2022), de Carla Simón i Arnau Vilaró.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?