Torna ‘El Bosque Maldito’

bosquemalditomanelnavarrook
El Parc de la Riera es transformarà en ‘El Bosque Maldito’ el 29 d’octubre / F. Manel Navarro

El Parc de la Riera es transformarà en ‘El Bosque Maldito’ el 29 d’octubre de 19 hores fins a la mitjanit. Es tracta d’una altra edició d’un espectacle sense ànim de lucre organitzat per l’associació de veïns de Canaletes amb molt d’èxit en les anteriors ocasions.

Entrades gratuïtes

Les entrades són gratuïtes, els socis no hauran de fer cua per recollir les entrades i poden passar a recollir-les pel local de l’Associació, de dilluns a divendres de 18 a 20 hores i triar el seu horari d’entrada amb antelació. Les persones que estiguin interessades a fer-se socis, hauran d’emplenar un formulari i pagar la quota anual familiar de 15€. Per a la resta de visitants les entrades es lliuraran el mateix dia 29 d’octubre a les 16h fins a exhaurir existències. Són màxim dues entrades per persona, els menors de 12 anys han de venir acompanyats per recollir la seva entrada.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?