Teatre d’humor en femení amb motiu del 8M

vertic_880_0

En el marc del programa d’activitats del Dia Internacional de les Dones, tindrà lloc la representació d’ELLES #cosasdechicas. L’obra és un espectacle  pensat per a persones adultes, a càrrec de la Companyia La Melancòlica i es representarà el dimarts 15 de març, a les 20h, al Teatre Ateneu. Les entrades són gratuïtes i cal reservar-les.

El contingut de l’espectacle d’ELLES #cosasdechicas es defineix com: “Perquè triguen tant les dones quan van al bany? Què passa després del “I van ser feliços i van menjar anissos? Com podem saber si és consentit o sense sentit?. Totes aquestes grans preguntes de la humanitat veuran la seva resposta a Elles, una comèdia irreverent i feminista.

ELLES #cosasdechicas fa un repàs dels clixés de gènere i treuen a escena, sense pèls a la llengua, tots aquells temes femenins dels que ningú parla… Però l’humor no entén de sexes i aquesta obra és tan per ELLES com per ELLS. Parteix d’una òptica de la igualtat a través de de l’humor.

La representació de l’obra ELLES #cosasdechicas forma part del programa d’activitats del Dia Internacional de les Dones a Cerdanyola i que te com a finalitat crear un espai de reivindicació.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?