Tancament puntual del CUAP Cerdanyola-Ripollet per treballs de millora

cap 2

El CUAP romandrà tancat des de les 20h del dimecres 8 fins a les 8h deldijous 9 de juny. A causa de treballs de millora en el quadre elèctric, el Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) Cerdanyola-Ripollet romandrà tancat puntualment, des de les 20h del dimecres 8 fins a les 8h del dijous 9 de juny. Mentre el centre estigui tancat, la ciutadania que ho requereixi, podrà dirigir-se al CUAP Sant Fèlix, ubicat a la Carretera de Barcelona, 473, a Sabadell.

En el marc de les tasques de rehabilitació i millores de les instal·lacions del CUAP Cerdanyola-Ripollet, és necessari dur a terme la substitució del quadre elèctric de baixa tensió. Per realitzar aquest canvi, és imprescindible tallar el subministrament elèctric, ja que el quadre elèctric proveeix de corrent a la totalitat de la instal·lació.

S’ha previst fer els treballs en un període de temps el més reduït possible i en un horari que permeti minimitzar tant com sigui possible les afectacions a la ciutadania. Des de la direcció de l’Atenció Primària Metropolitana Nord de l’ICS s’agraeix a la ciutadania la seva comprensió per les molèsties que es puguin generar amb aquesta intervenció, que és imprescindible per al bon funcionament de les instal·lacions del CUAP.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?