Tamar Zamora (Sumar): “Aquest 23-J hem d’anar a per totes”

WhatsApp Image 2023-07-17 at 09.27.59(1)

Amb optimisme arribava Sumar a l’equador del mandat a la plaça Jaume Grau i Altayó. “El CIS per primera vegada dona la victòria a PSOE i Sumar el proper 23-J”, celebrava la candidata vallesana de Sumar a les llistes per Barcelona, Tamar Zamora, que assegurava que aquest diumenge 23 de juliol “hem d’anar a per totes”.

La candidata defensava que “els polítics realment poden canviar la vida de la gent” i assegurava que “ja és hora de construir un projecte il·lusionant a Espanya i tenir la primera dona presidenta”. Malgrat l’optimisme, la regidora de Santa Perpètua de Mogoda i número 18 de la llista per Barcelona remarcava que encara queda molta feina per fer per donar a conèixer el projecte. “La campanya serà molt important a les xarxes perquè amb la calor i en ple període de vacances poca gent sortirà al carrer”, explicava. Per la seva banda, el portaveu de Sumar Cerdanyola, Santi Cayuela, remarcava que Yolanda Díaz “representa la política de les propostes per a la gent, la política que suma i multiplica i no la política de les baralles”.

El regidor i portaveu d’En Comú Podem Cerdanyola, Pedro Arco, destacava que aquest 23-J el vot útil no és el PSOE: “El vot útil és Sumar, perquè si no som al govern, el PSOE s’apropa cada vegada més a la dreta”. Per a Arco, la presència de persones com la montcadenca Laura Campos -que havia d’assistir a l’acte, però no va poder per un imprevist personal d’última hora- al Senat ajudarà a que els problemes de Cerdanyola arribin a les institucions estatals.

“Les coses no arriben regalades, han de ser conquistades i cuidades. I sumar és una plataforma de suport als més desfavorits”, assegurava Carmen Martínez, simpatitzant de Sumar a l’inici de l’acte a la plaça Jaume Grau i Altayó. Finalment, Aida Lázaro destacava que les mesures progressistes impulsades pel govern de coalició han estat gràcies a Yolanda Díaz. “Ella ha empès el PSOE a tirar endavant mesures progressistes” com el l’augment del Salari Mínim Interprofessional, recordava Lázaro.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?