Tallers d’autoprotecció, suport vital bàsic i DEA

dea2

Durant el mes de novembre, des del Servei de Promoció de la Salut, s’oferiran dos Tallers d’autoprotecció, suport vital bàsic i DEA oberts a la ciutadania en format presencial, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Concretament, els tallers tindran lloc el 6 de novembre (de 9:30 a 13:30 h, a l’Escola Xarau. Inscripcions fins el 29 d’octubre) i el 17 de novembre (de 16 a 20 h, a l’IES Banús. Inscripcions fins al 10 de noviembre).

Aquests tallers pretenen dotar a les persones participats de les eines i els recursos necessaris per identificar una situació d’emergència i saber com actuar, així com entendre i aplicar el concepte de prevenció. Una persona professional de la salut especialitzada en primers auxilis i prevenció d’accidents de SIS Prevenció, donarà a conèixer els principals elements a tenir en compte davant una situació d’urgència o emergència vital. En els tallers també es treballarà pautes d’acció com ara la parada cardiorespiratòria, suport vital, així com conèixer l’ús del DEA (Desfibril•lació Externa Automatitzada) entre altres. La metodologia que es seguirà serà l’exposició teórica i la realització d’activitats pràctiques. La formació serà de 4 hores i està adreçada a tothom que hi vulgui participar.

COM APUNTAR-SE?

L’escola Xarau i l’institut Banús, que formen part del Pla Educatiu d’Entorn, han ofert el seu espai per a la realització dels tallers. Les places estan limitades a 15 persones per taller, per tant, és necessària la inscripció prèvia als tallers enviant un correu electrònic a promociosalut@cerdanyola.cat. En el correu cal posar el nom, cognoms, DNI, telèfon i correu electrònic. També es pot fer la inscripció trucant al telèfon 93 580 888 ext. 3732.

 

 

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?