Taller familiar ‘El còmic i l’Estudi Beaumont’ al MAC

WhatsApp Image 2023-02-11 at 09.18.59

Aquest mes el taller mensual del MAC servirà per descobrir el treball que es feia a l’Estudi Beaumont, responsable de l’adaptació de còmics com Heidi, Mazinger Z o Willy Fog, de la mà de Marutxi Beaumont, l’artista i treballadora d’aquest estudi. El taller està programat el diumenge 12 de febrer a les 12 h. L’activitat és gratuïta i està adreçada a tots els públics, a partir de 8 anys, especialment al familiar. Les places són limitades i és necessària la inscripció prèvia al Museu d’Art de Cerdanyola o al 935 914 130 (en horari del museu, de dimarts a dissabte de 17h a 20h, diumenges i festius d’11h a 14h.

Tornen els tallers familiars al MAC que trimestralment s’enfoquen al descobriment d’alguna tècnica o aspecte artístic, i així acostar diferents vessants de l’expressió artística a un públic familiar.

D’aquesta manera, cada segon diumenge de mes, una especialista ensenyarà com treballar des de casa una nova tècnica, segons les possibilitats de cadascuna. I aquest primer semestre de 2023, els tallers van enfocats cap a les tècniques d’il·lustració i còmic, tot seguint amb l’habitual reivindicació de les arts aplicades, molt pròpia del modernisme.

Així, aquest primer taller, el proper 12 de febrer el MAC, aprofitant els darrers dies de l’exposició “Beaumont. Història d’una caixa”, proposa un taller de còmic. De la mà de l’artista Marutxi Beaumont, descobrirem quins processos s’amaguen darrere d’aquest llenguatge, i com es treballaven a l’Estudi Beaumont. En aquest estudi  es van adaptar multitud de còmics, sobretot japonesos, publicats entre els anys 60 i els 90 al nostre país, entre d’ells noms populars com Mazinger Z, Heidi o Capitán Trueno. Des del MAC proposen una introducció a aquest llenguatge, per tal de descobrir-lo en família.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?