Suspeses les batudes de caça major en cap de setmana al Parc de Collserola

wild-boar-4787575_1920

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, responsable de la gestió de les Zones de Caça Controlada al Parc, ha suspès totes les batudes previstes en cap de setmana al Parc Natural de Collserola. Aquesta mesura s’ha pres per minimitzar els riscos davant l’alta concentració de visitants que rep Collserola. La mesura també s’aplica a altres parcs amb alta freqüentació de la demarcació de Barcelona: Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Serralada de Marina i Serralada Litoral. Es mantenen les batudes de caça major previstes entre setmana i totes les vinculades a la caça menor.

Segons la RESOLUCIÓ INT/274/2021 de 5 de febrer del Departament d’Interior  es prohibeix la realització de batudes de caça major durant dissabtes i diumenges en els parcs naturals de Sant Llorenç del Munt, Serra de Collserola, Serralada de Marina i Serralada Litoral. Aquesta decisió ha estat presa  pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya (DARPA)  per de minimitzar els riscos d’accident en aquests espais naturals que estan patint important increment de concentració de persones arrel de les mesures de restricció de mobilitat establertes per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?