Suspès el Fantosfreak i la Nit d’Estiu Jove

ba38a4cc42ff02f31575e19983c1f251_L

Davant les darreres informacions en relació amb els focus de rebrot al territori, des del govern municipal s’ha decidit suspendre definitivament el Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks que s’havia de celebrar entre el 31 d’agost i el 4 de setembre. Des del govern municipal també s’ha decidit anul·lar les activitats previstes del programa Nit d’Estiu Jove que s’havien de dur a terme entre el 21 de juliol i el 7 d’agost a la ciutat. La suspensió de les dues activitats és una “mesura preventiva per evitar que Cerdanyola del Vallès hagi de desfer la seva transició cap a la nova normalitat”, assegura el consistori en un comunicat, que recorda que “els últims brots a Lleida, Barcelona i L’Hospitalet de Llobregat han tornat a posar els municipis catalans en alarma per la possibilitat de futurs brots al seu territori”.

El Festival Fantosfreak ja s’havia posposat de dates i després d’anunciar que no es faria al juliol, dates habituals, es va anunciar que la 21a edició se celebraria entre el 31 d’agost i el 4 de setembre. L’escenari actual fa actuar amb prudència i seguir de forma estricta les recomanacions que aquests dies s’estan fent per part de les autoritats sanitàries de no celebrar actes multitudinaris i reduir les relacions socials a grups reduïts de menys de 20 persones. “La producció plantejada per poder realitzar el festival amb les màximes mesures de seguretat no afavorien poder gaudir de l’esdeveniment a el 100% i per coherència i sensatesa donada la situació actual, hem de deixar que el festival torni l’any que amb més força i més ganes que mai perquè l’experiència Fantosfreak s’ha de viure a l’complet, si no, no seria el Fantosfreak“, asseguren des de la direcció del festival, que apunta que “haurem d’esperar un any” per omplir la plaça en la 22a edició.

D’altra banda, la programació de la Nit d’Estiu Jove també ha quedat anul·lada pels mateixos motius. Tot i ser activitats amb aforament limitat i inscripció prèvia, des del govern municipal es creu imprescindible no abaixar la guàrdia i extremar totes les mesures sanitàries indicades per les autoritats.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?