Subvenció per afavorir l’autoocupació dels joves

ajuts

El Departament de Treball ha obert la convocatòria de subvenció adreçada a joves inscrits al programa de Garantia Juvenil que compleixen el requisit d’estar donats d’alta de manera ininterrompuda al règim de la Seguretat Social dels treballadors autònoms o mutualitat del col·legi professional corresponent durant un període de 12 mesos ininterromputs.

L’objecte de la subvenció és afavorir la incorporació al mercat de treball de les persones joves mitjançant ajuts a la creació de treball autònom i garantir uns ingressos mínims a l’inici de l’activitat econòmica.

La quantia màxima d’aquesta subvenció és de 13.510 euros per la permanència durant 12 mesos ininterromputs d’alta al règim especial de la Seguretat Social dels treballadors autònoms (RETA), règim especial que correspongui o mutualitat del col·legi professional corresponent. Si la permanència està entre 8 i 12 mesos ininterromputs l’import serà de menor quantia.

Poden sol·licitar aquests ajuts els i les joves, d’entre 18 i 29 anys, prèviament inscrites com a persona demandant d’ocupació no ocupada (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya o bé al programa de Garantia Juvenil, en situació “Inscrit beneficiari” que s’hagin donat d’alta com a treballadors autònoms des de l’1 d’octubre de 2020 fins a la data màxima de presentació de sol·licitud de subvenció, el 10 de gener a les 15 h.

Per a més informació i suport en els tràmits us podeu dirigir a l’àrea de creació i consolidació d’empreses del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.
Telèfon  935 947 050

També es pot accedir al tràmit de sol·licitud a través d’aquest enllaç

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?