Sorteig de 48.000 euros en premis i première de la sèrie dels comerciants

WhatsApp Image 2023-01-07 at 09.21.42

El comerç serà protagonista absolut de l’agenda d’aquest cap de setmana. L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès en conveni amb l’Associació de Cerdanyola Comerç i Serveis i la col·laboració del Gremi d’Hostaleria de Cerdanyola del Vallès ha posat en marxa aquest Nadal una campanya per incentivar el consum dels comerços, bars, restaurants i serveis locals. El sorteig final de la campanya tindrà lloc el dissabte 7 de Gener de 10:00 a 14:00 a la plaça Abat Oliba. El proper 7 de gener es celebrarà el sorteig de premis de la campanya “Cerdanyola té premi. Viu la ciutat”. La celebració del sorteig serà en acte públic entre les 10:00 i les 14:00 hores. Durant l’acte es sortejaran: 3 premis extraordinaris de 6000€, 2 premis extraordinaris de 1000€ i 185 premis valorats en 70€ que aporten comerços de la ciutat. L’acte serà amenitzat pel Mag Igor.

Un Nadal de Cine

L’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis presenta la Première d’Un Nadal de Cine. El proper diumenge a l’Ateneu de Cerdanyola, l’associació tancarà la seva campanya de Nadala amb una Première on es veurà en directe l’últim capítol de la minisèrie. L’Associació ha convertit els carrers de Cerdanyola i alguns comerços en un plató improvisat on s’han rodat 6 capítols d’una minisèrie amb la participació especial d’Octavi Pujades. Els 5 primers capítols ja s’han publicat al canal de youtube de aAssociació @cerdanyolacomerc. Per celebrar el final de la campanya de Nadal, l’últim capítol de la mini sèrie s’emetrà en directe dins la Première que se celebrarà el diumenge 8 de gener a les 18:00 hores l’Ateneu de Cerdanyola, on assistirà l’equip de la pel·lícula i on són convidats tots els socis i sòcies i el públic general.
En el transcurs de la gala es lliuraran els “Oscar” de Cerdanyola a aquells comerços que han estat votats per la clientela. L’acte serà conduït per la companyia Caulababa.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?