Somriures familiars al teatre de l’Ateneu

937f929d420ab20a5c9d96a1ab9e2021

La Pallassada 2015 complirà un any més la seva cita amb el públic familiar de la ciutat. L’entitat Bambalina i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, coorganitzadors de l’esdeveniment, anuncien que a l’edició d’enguany hi actuaran tres excel·lents companyies al teatre de l’Ateneu.

Obrirà la XII La Pallassada la Cia. Vol Ras, amb l’obra Da Capo (20 de febrer. 21h). La Cia. La Tal oferirà l’obra Tubs..? (21 de febrer. 18h). I tancarà la Cia. Jordi del Rio, amb el muntatge Clic! (22 de febrer. 12h) Les entrades per l’obra de Cia. Vol Ras, Da Capo, es venen per Internet, a https://www.4tickets.es/AteneuCerdanyola/public/janto/ i anticipades a la consergeria de l’Ateneu. Els preus per aquest espectacle són 15 euros a taquilla, 12 euros anticipada, i 5 euros menors. Pels espectacles de la Cia. La tal, Tubs..?, i la Cia. Jordi del Rio, Clic!, el preu de les entrades serà de 6,5 euros i pels socis de Bambalina 4,5 euros. L’entrada anticipada general: un espectacle 5 euros / dos espectacles 8 euros. Les entrades anticipades per als socis de Bambalina són de 3,5 euros per a  un espectacle i de 6 euros per dos espectacles. Les entrades ja són a la venda a la consergeria de l’Ateneu. Els dies dels espectacles els infants que comprin l’entrada amb un nas de pallasso tindran el descompte d’un euro.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?