S’obren les inscripcions per a una nova edició del programa Explorer

imatge_explorer

L’Ajuntament de Cerdanyola, l’Ajuntament de Sant Cugat i el Parc de Recerca UAB impulsen plegats una nova edició del programa Explorer “Joves amb solucions”, una iniciativa d’impuls al talent jove promoguda pel Banc Santander a través de Santander Universitats i dirigida pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE).

El Programa està dirigit a joves d’entre 18 i 31 anys que, durant 12 setmanes, podran desenvolupar habilitats emprenedores com el lideratge, treball en equip o habilitats de comunicació. L’Explorer els brindarà les eines necessàries perquè siguin capaços de desenvolupar una solució sòlida, viable i sostenible enfocada a resoldre els problemes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030 fixats per les Nacions Unides. La novetat d’aquesta edició és la combinació de formació, recursos i xerrades en línia amb esdeveniments presencials.

Mitjançant el treball realitzat al llarg d’aquestes 12 setmanes, el projecte més ben valorat de l’Explorer Space Cerdanyola-Sant Cugat-PRUAB continuarà la seva formació en un hub d’innovació europeu de la mà d’una institució educativa de prestigi i triat de manera col·laborativa pels participants de el programa.

 Sostenibilitat, autoocupació i soft skills

En aquesta nova convocatòria, el programa esdevé una proposta de formació emprenedora d’avantguarda, adaptada a el nou context d’innovació global. La seva transformació digital respon a la necessitat d’escalar un programa d’èxit validat que obre la porta a un perfil d’emprenedor més ampli en quantitat i diversitat de propostes.

Explorer compta amb un marcat component relacionat amb la sostenibilitat, buscant solucions innovadores vinculades amb els ODS 2030. Les persones candidates hauran d’alinear els seus projectes amb un o diversos dels ODS de Banco Santander: fi de la pobresa, educació de qualitat, igualtat de gènere , energia assequible i no contaminant, treball decent i creixement econòmic, reducció de les desigualtats, ciutats i comunitats sostenibles, producció i consum responsables, acció pel clima i aliances per assolir els objectius.

Totes les persones interessades en participar al Programa es poden inscriure abans de l’11 de desembre a través d’aquest enllaç.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?