S’obre la convocatòria de la 9a Beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria

becarotary

El Club Rotary de Cerdanyola i l’Ajuntament han convocat la 9a edició de la Beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria 2021 per tal de fomentar la creació d’empreses i donar visibilitat a la joventut emprenedora de la ciutat. Aquesta beca té l’objectiu de distingir la millor Iniciativa local emprenedora dels joves emprenedors i les joves emprenedores de Cerdanyola del Vallès.

El premi a la millor iniciativa empresarial està becat amb 2.000 € en efectiu per al circulant de la nova empresa. Patrocina el Club Rotary de Cerdanyola, assessorament empresarial -un any d’honoraris professionals gratuïts per la gestió dels serveis laborals, comptables i fiscals, que resulti de la posada en marxa del projecte Becat (patrocina Grup Sisquella) i assessorament a la creació i disseny del web corporatiu (patrocina REMARCA’T)- i diploma acreditatiu al projecte guanyador i els finalistes.

Els projectes es poden presentar al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica del 28 de maig al 18 de juny. Aquelles persones interessades a participar en el concurs es poden descarregar les condicions de participació en les bases del concurs, la sol·licitud de participació i la declaració responsable en els enllaços adjunts.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?