S’obre la convocatòria d’ajuts per al pagament del lloguer per a joves

WhatsApp Image 2023-03-24 at 09.18.51

El Departament de Territori de la Generalitat, mitjançant l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, ha publicat una convocatòria d’ajuts per pagar el lloguer destinats a joves de fins a 35 anys. El període de sol·licitud de l’ajut finalitza el 5 d’abril.

Els ajuts al Lloguer Jove podran arribar als 250 euros mensuals i es tindrà en compte els ingressos de la unitat de convivència i l’esforç econòmic que els suposa el pagament de lloguer. Els ajuts es distribuiran de manera equitativa, prioritzant els que més ho necessiten, per tant, els criteris que se seguiran per ponderar cadascuna de les peticions serà independent de l’ordre d’entrada.

Aquest ajut està destinat a persones que tinguin fins a 35 anys inclosos en el moment de la sol·licitud i siguin titulars d’un contracte de lloguer d’habitatge o habitació en règim de lloguer o cessió d ‘ús que constitueixi el seu domicili habitual en el territori de Catalunya. L’import del lloguer no pot superar els 950 euros i en el cas de les habitacions aquest import és de 450.

Es recomana presentar la sol·licitud electrònicament a través de la pàgina web del Departament d’Habitatge de la Generalitat. Per fer-ho, cal tenir els documents que es demanen en format PDF i tenir operatiu l’idCAT Mòbil. També serà possible fer-ho de forma presencial a l’ Oficina d’Habitatge de Cerdanyola del Vallès

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?