Sisè triomf del Cerdanyola al dia

90c57ca8306bf148ef75c82407e738af

El CB Cerdanyola al Dia certificava la seva sisena victòria contra el CB Valls per un disputat 74 a 66 el mateix cap de setmana que guanyava el guardó com a millor equip masculí de la ciutat (temporada 15-16) a la Nit de l’Esport.

A l’inici, els dos conjunts es tantejaven mútuament. Si bé els verds colpejaven primer, amb un parcial inicial, els de Tarragona responien ràpidament i igualaven el marcador. Els cerdanyolencs, de la mà d’un Forné (20 punts i 24 de valoració) que està demostrant partit rere partit el seu talent incontestable, i els de Valls de la mà d’uns veterans J.J (8 punts en el primer quart) i Alba (13p i 21 de val.) que viuen una segona joventut esportiva. L’intercanvi de tantejos dominava al partit. A cada parcial dels locals, que van arribar a dominar amb un avantatge de fins a 9 punts, responien els tarragonins. I va ser en aquest segon període on va aparèixer el nou fitxatge cerdanyolenc per donar aire fresc. L’imponent nord-americà Brandon Brigman, provinent de Philadelphia, va signar 6 punts i 7 de valoració en el seu debut al Guiera.

I a la represa tot semblava fet pels locals, que cada cop agafaven més distancia al marcador, però l’ofici del CB Valls no te comparació i després d’un conjunt d’accions encertades d’Alba i Jonathan Medina (17 punts per l’aler) tornaven a remuntar i empataven el partit a falta de l’últim i decisiu quart. A l’últim període els dubtes es van dissoldre. L’aportació del capità Tena (15 punts i 11 rebots), que de nou va signar una nova actuació incommensurable, i l’aparició d’Oriol Domenech (15 punts i 13 de val.)- capaç de fer embogir tot el pavelló amb les seves inversemblants accions i els seus mètodes poc ortodoxos-, conjuntament amb la defensa fèrria de Sergio Clemente sota els taulells, van marcar un avantatge definitiva pels verds. Al final, una victòria que bé pot significar una permanència. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?