Sis candidatures opten al 10è Premi Solidari Josep Rosell

49e6c92010764348f7aac47a5db853a3

El lliurament del guardó tindrà lloc demà dimecres 21 de març (20 hores) al MAC i comptarà amb l’actuació del cantautor cerdanyolenc Ramon Sauló

El Premi Solidari Josep Rosell arriba a la dècada de vida amb la mateixa voluntat que va néixer: donar a conèixer a la ciutadania de Cerdanyola la tasca solidària de persones o entitats de la ciutat. Al guardó, anualment convocat per l’Associació de Persones Amigues de Josep Rosell, opten enguany un total de sis candidatures. “Són menys candidatures que l’any passat, ja portem 10 anys i arribarà un moment que haurem guardonat totes les entitats i persones possibles, però mentre mantinguin la seva tasca poden continuar optant al premi”, recordava el president de l’Associació de Persones Amigues de Josep Rosell, Eduard Lluís.

El lliurament del guardó tindrà lloc dimecres 21 de març (20 hores) al MAC i comptarà amb l’actuació del cantautor cerdanyolenc Ramon Sauló.

El premi té una dotació de 1.500 euros, una reproducció de l’escultura de Josep Garriga, ‘Al germà que estima el germà’ i un quadre del centre de Cerdanyola que és obra de Juan Maldonado. “No coneixia el premi, fins que em vaig jubilar Cerdanyola era per a mi una ciutat dormitori”, confessava el pintor, que explicava que fa un temps va començar a pintar a l’Ateneu i allà va conèixer Josep Maria Segura, autor de l’obra lliurada al guanyador l’any passat. “M’ho va explicar i em sento molt satisfet de poder aportar enguany el meu treball a una entitat que ajuda els que més ho necessiten”, valorava Maldonado.

El jurat del premi està enguany integrat pel president de l’entitat, Eduard Lluís, l’alcalde de la ciutat, Carles Escolà, la regidora de Serveis Socials, Elvi Vila; el secretari de l’entitat (amb veu però sense vot) Jaume Costa, el periodista Juan Antonio Hidalgo, la presidenta de Bambalina, Rosa Maria Soler; la directora de l’Escola d’Adults, Eulàlia Roger; i Elisabet Pujol, col·laboradora del menjador. La regidora de Serveis Socials, Elvi Vila, destacava que mossèn Rosell era una persona “enormement generosa i solidària”, una empremta que ara marca el dia a dia de l’Associació de Persones Amigues de Josep Rosell amb el menjador solidari. “Una tasca solidària que té el valor afegit que reconeix altres tasques solidàries amb aquest premi”, remarcava Vila, mentre que l’alcalde Carles Escolà posava en valor el treball que fa l’entitat en “àmbits on com Ajuntament no arribem”.

QUI PRENDRÀ EL RELLEU DEL REBOST SOLIDARI?
La recollida, enviament i lliurament de material de primera necessitat als camps de refugiats coordinada pel Rebost Solidari va ser l’any passat el projecte mereixedor del 9è Premi Solidari Josep Rosell. – N.Ferrer

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?