S’instal·len radars informatius a ronda Cerdanyola i Serragalliners

Senyal informativa de velocitat. Ronda Cerdanyola / F. Ajuntament

Els nous dispositius, que tenen una finalitat pedagògica, s’aniran movent a diverses ubicacions. Els primers van començar a funcionar la setmana passada al carrer de Serragalliners i a la Ronda de Cerdanyola

Des de la setmana passada, els vehicles que accedeixen a Cerdanyola pel carrer Serragalliners o la ronda Cerdanyola, es troben amb un radar que recorda que la velocitat màxima d’ambdues vies és de 30km/h. Els radars instal·lats tenen una finalitat pedagògica i informen a través d’una pantalla de leds si la velocitat a la qual s’està circulant és l’adequada, per tal d’ajudar a corregir els possibles excessos de velocitat. Els punts seleccionats són espais de velocitat a 30 quilòmetres per hora, o bé, carrers on s’ha detectat que es produïen excessos de velocitat.

Amb aquesta mesura, l’Ajuntament  segueix apostant per accions pedagògiques que potencien la reflexió directa de la ciutadania enfront de la responsabilitat de conduir, incidint positivament en la sostenibilitat i la seguretat de la mobilitat. La regidora de Mobilitat, Glòria M. Urbano, ha manifestat que “a banda de les accions de caràcter sancionador, s’estan portant a terme una sèrie d’actuacions pedagògiques com la instal·lació d’aquests radars informatius, que han de contribuir a millorar la seguretat viària i a reduir la sinistralitat a Cerdanyola”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?