S’instal·len dos nous contenidors d’oli a la ciutat

WhatsApp Image 2023-11-14 at 09.00.51

Els dos nous contenidors s’afegeixen als 24 existents i aquesta setmana quedaran instal·lats al carrer Vergara de Canaletes i a la plaça del Pi de Bellaterra. La instal·lació dels nous contenidors fa que Cerdanyola disposi de 26 contenidors de recollida d’oli ubicats a la via pública. “D’aquesta manera es vol oferir a la ciutadania més facilitats a l’hora de reciclar aquesta fracció, que resulta molt contaminant si es llença a la pica de la cuina”, asseguren des del consistori.

El Consorci de Residus del Vallès Occidental ha fet arribar als domicilis propers als contenidors un flyer informatiu i oferirà informació presencial als veïns sobre la utilització dels contenidors i conscienciació. El dimarts 14 de novembre els informadors estaran al carrer Vergara de 10:30 a 13:30 h i a la plaça del Pi de 15:30 a 18:30 h. I el dissabte 18 de novembre al matí es trobaran a la plaça del Pi i a la tarda al carrer Vergara, en els mateixos horaris.

Experiència

L’any 2011 Cerdanyola del Vallès es va afegir als municipis de la comarca que fan recollida d’oli usat amb contenidors ubicats a la via pública. El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental coordina aquesta campanya, propiciant la instal·lació dels contenidors i la gestió del producte recollit.

Reciclar l’oli usat

L’oli de la cuina també es pot portar a les deixalleries municipals. Sempre s’ha de llençar al contenidor dins d’una ampolla de plàstic i no es pot deixar a fora del contenidor per evitar incidents a la via pública. Cal evitar llençar l’oli per la pica de la cuina perquè aquest residu resulta molt contaminant per l’aigua i dificulta molt la feina de les depuradores.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?