S’inicia la segona fase del Pla d’Asfaltat

WhatsApp Image 2022-12-14 at 14.08.06

Aquesta setmana s’han iniciat noves obres d’asfaltat que afectaran diferents carrers de la ciuta en el marc de la una segona fase del Pla d’Asfaltat iniciat l’any passat.

El Pla d’Asfaltat s’emmarca dins de la campanya ‘Millorem els carrers, millorem Cerdanyola’ que ja va comptar amb una primera fase durant el 2021 i on es van realitzar actuacions de millora en 13 carrers de la ciutat (carrers Llevant, Sant Jeroni, Compoamor, Pintor Togores, Diagonal, Santa Anna, Can Pallarès, Felip II, Puigmal, avingudes Europa, Roma i Adam i Eva i l’accés al camí de Can Sardà).

Entre el dimecres 14 i divendres 16 de desembre s’asfaltarà el passatge Pollancres, entre el dijous 15 i dijous 22 de desembre es duran a terme les obres d’asfaltat al passatge Doña Amelia (al tram entre Avinguda de la Flor de Maig i carrer de Víctor Català) i entre dilluns 19 i divendres 23 de desembre es realitzarà l’asfaltat al carrer Santa Rosa, al tram entre avinguda de Guiera i avinguda de la Flor de Maig (sentit centre). Els carrers afectats pels treballs d’asfaltat patiran restriccions de circulació i estacionament durant els dies esmentats.

Properes actuacions amb dates encara per determinar

 Aquesta segona fase continuarà amb actuacions al carrer de Santa Anna -entre C. de la Clota  i Carrer de l’Or-, avinguda del Parc Tecnològic (Pont) -entre Pl. d’Europa i Final del pont-, plaça d’Europa, ronda de Cerdanyola -entre Plaça de l’Estatut i C. de la Pineda-, passeig d’Horta -entre Plaça de l’Estatut i C. de l’Avenir-, carrer de les Canàries -entre C. de Londres i Ronda de Serraparera- carrer de Lluís Companys -entre C. d’Altimira i C. de la Misericòrdia i entre C. de la Indústria i Pl. de Marconi- i passeig de Cordelles -entre C. Santa Marcel·lina i C. del Francolí- i Ronda de Serraparera (Sentit Clota) entre C. de Serra de Galliners i C. Renaixement i entre l’Av. de l’Argentina i la Ronda de Serraparera, 7.

En un comunicat, el govern municipal assegura que l’objectiu és “seguir efectuant, any rere any i de manera progressiva, actuacions d’asfaltat al conjunt del municipi per continuar millorant la seguretat viària i l’espai públic de la ciutat”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?