Simbiosi de cuina i literatura en la presentació de les obres guanyadores dels Premis Literaris 2023

WhatsApp Image 2023-11-20 at 17.59.33

Cal Pintxo (Sant Ramon, 154) acollirà aquest any la presentació dels llibres guanyadors dels premis literaris de 2023, que organitzen conjuntament cada any l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona. L’acte, obert a tothom, es farà el 22 de novembre a les 18 hores. Hi participaran els autors guardonats així com autoritats de les dues institucions convocants dels guardons.

L’espectacle ‘Poesia Visual Culinària’,  a càrrec de David Ymbernon, lligarà les lletres amb l’hostaleria d’un local, Cal Pintxo, molt dinàmic pel que fa a l’organització i acollida d’activitats culturals. La conducció de l’acte anirà a càrrec de  l’Isaac  Gómez, cuiner del restaurant Cap i Cua de Cerdanyola.

David Ymbernon és un artista visual. Transgressor, creatiu, i d’imaginació desbordant, utilitza sovint la cuina com a font d’inspiració artística. Ymbernon proposarà un espectacle sense paraules pensat perquè tothom imagini i gaudeixi, amb les creacions que maridaran poesia, lletres i menges.

Els llibres premiats i publicats

El XXIX Premi de Novel·la ‘Valldaura-Memorial Pere Calders’, va recaure en Eduard Roure, per l’obra El metall i els turons; el XXVIII Premi de Poesia ‘Miquel Martí i Pol’, va ser per Alexandre Planas amb l’obra Projeccions; mentre que el XIV Premi de Narrativa Breu per a Joves ‘Caterina Albert’, va anar a parar a Mireia Mejías, amb l’obra Apatia.

L’esdeveniment també inclourà la presentació de les bases de la convocatòria dels Premis Literaris 2024.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?