Sílvia Soler tanca el primer semestre del Cafè amb Lletres

cafe_lletres_maig

El llibre ‘Nosaltres, després’ de Sílvia Soler, es presentarà al Cafè amb lletres del 19 de maig, a partir de les 19 h i a la Biblioteca Central i no caldrà fer reserva prèvia encara que l’aforament serà limitat. Aquesta sessió és la darrera del primer semestre del Cafè amb lletres del 2022, un programa que forma part del Pla Director de Lectura de la ciutat.

Llegint Nosaltres, després hi trobem quatre personatges principals, dos homes i dues dones (la Marta, el Jim, la Rita i el Guillem) que coneixem quan són joves, quan la vida està pràcticament per estrenar -però tothom ja arrossega una infantesa singular. Ambientada a la Barcelona contemporània, Soler ha escrit amb el seu estil característic, detallista i cinematogràfic, una novel·la que no es pot deixar i que atraparà els seus lectors fidels.L’obra ens proposa conjugar el verb reconciliar-se. Els personatges que hi viuen tenen anhels, expectatives i esperances que els mouen.

Qui és l’autora?

Sílvia Soler i Guasch és periodista i autora de reculls de contes i novel·les, entre les que destaquen El centre exacte de la nit (1992), El son dels volcans (1998) i L’arbre de Judes (2001). Amb Mira’m als ulls va guanyar el premi Fiter i Rossell el 2003 i amb Petons de diumenge (2008), el premi Prudenci Bertrana 2008. Altres títols seus són Una família fora de sèrie (2010), L’estiu que comença (2013), amb el qual va guanyar el premi Ramon Llull, Un any i mig (2015), Els vells amics (2017), Rellotges de sol (2018) i El fibló (2019).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?