Sener planteja un ERO que afectaria també al centre de Cerdanyola

e24512631df602ac0b31ecf345e0d5e9

Al maig del 2014 l’empresa d’enginyeria Sener va instal·lar la seva seu corporativa al Parc de l’ALBA i ara, sis anys després, el centre es veu afectat per un expedient de regulació d’ocupació (ERO). La companyia ha iniciat la tramitació d’un ERO en tres dels seus centres a Espanya, que serà d’extinció, si bé encara no ha determinat el nombre d’empleats afectats, segons han informat a Europa Press fonts de la companyia. L’empresa atribueix “a causes econòmiques i productives” aquest “acomiadament col·lectiu” que, en concret, afectarà als centres de treball de Las Arenas (Biscaia), Tres Cantos (Madrid) i Cerdanyola.

Sener compta a Espanya amb una plantilla d’uns 1.000 treballadors del total de 2.300 efectius que suma a tot el món. Al mercat domèstic té un quart centre de treball a València, que no està afectat per l’ERO. Segons informen agències, la companyia acaba de realitzar el primer anunci oficial sobre l’ERO a la plantilla dels tres centres afectats i ara s’ha de constituir una comissió de representació dels treballadors per iniciar el preceptiu període de consultes i negociació de l’ajust. Sener compta amb presència i activitat en països de quatre continents. L’empresa obté més de les tres quartes parts (el 78%) dels seus ingressos del negoci internacional, segons els resultats de la companyia de l’exercici 2018.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?