Segona marxa exploratòria del projecte d’urbanisme feminista

marxaexploratoria

Després d’haver realitzat la primera marxa exploratòria al desembre a la zona de Cerdanyola 2000 i Can Xarau, el proper 17 de febrer es farà una segona ruta urbana que se centrarà en els barris de Les Fontetes, Canaletes i Turonet. El punt de trobada i inici de la marxa exploratòria serà a l’estació de Renfe, seguidament es recorrerà l’avinguda de la Primavera, el carrer de la Martinica, el barri de Canaletes, el Turó i Parc del Turonet  per acabar a la zona del barri de Les Fontetes.

Una marxa exploratòria és una ruta urbana de dues hores, feta per a dones, que permeten efectuar comprovacions in situ dels elements que poden millorar la seva percepció de seguretat i la seva utilitat dels espais públics (il·luminació, mobiliari urbà, accessibilitat, arbrat i verd urbà, etc.). Es tracta d’un espai dinamitzat per a professionals de l’urbanisme amb perspectiva de gènere, per tal d’incorporar la incidència que té en la seguretat real i percebuda per part del col·lectiu amb el que es treballa, les dones.

Les participants i la seva dinamitzadora, del Col·lectiu Punt 6, realitzaran el recorregut amb l’objectiu de recollir totes les aportacions, queixes i opinions de les participants, a cada emplaçament,  per tal de poder pensar col·lectivament, i des de la mirada subjectiva, com millorar la ciutat des de la pròpia experiència com a ciutadanes de Cerdanyola. Per participar a la marxa exploratòria cal inscripció prèvia al 607280750 o dones@cerdanyola.cat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?