Segon triomf del Cerdanyola FC juvenil

fca9b7b7-a0f8-4226-9f25-b22b27c13e97

El Cerdanyola FC juvenil ha sumat la segona victòria de la temporada al Municipal de Gardeny de Lleida amb el gol d’Iker Navarro. Així, l’equip de Lluís Macià suma 3 punts  i es col·loca cinquè a la classificació.

La primera part del joc ha estat un temps de tempteig i d’igualtat entre ambdós equips. Al primer minut del partit un córner perillós del Lleida ha acabat amb una parada d’Iker al remat. Una primera part marcada per les nombroses faltes  i la inexistència d’ocasions per part dels dos equips. Els primers 45′ minuts han acabat amb el marcador inicial.

A la represa, s’han produït diversos canvis. Per part del Cerdanyola han entrat Hugo, Bilal i Marru, substituint a Christian, Cesar i Jordi; per part dels locals han entrat Junca i Belló, per Oró i Faci. La dinàmica del joc s’ha mantingut a la segona part i com ha afirmat Macià “qualsevol podia avançar-se”.  Al minut 58′, Aaron ha caigut i el joc s’ha aturat durant uns 15 minuts, que han acabat amb el jugador verd atès pels serveis mèdics. Al temps afegit, Macià ha fet l’últim canvi disponible pel Cerdanyola: ha entrat Íker Navarro, que a pocs minuts pel xiulet final, ha fet el gol de la victòria definit a la perfecció un mà a mà amb Marc.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?