Segon parc de cal·listènia a Cerdanyola

WhatsApp Image 2023-01-03 at 13.45.13

Després que al juliol de 2021 s’estrenés el primer parc de cal·listènia a Cerdanyola, ara ha arribat el segon. Si el primer es va instal·lar al Parc Cordelles, aquest darrer s’ha ubicat al Parc Xarau. L’espai de cal·listènia compta amb bancs d’abdominals, dominada de barra, paret sueca, paral·leles baixes, monkey bar, barra de flexions triple. S’ha instal·lat un cartell informatiu dels exercicis que es poden realitzar i de les normes que cal seguir per fer ús de l’espai. També s’ha condicionat l’espai rebaixant el terra, construint un perímetre amb vorada i s’ha reomplert l’espai amb 30 centímetres de terra per esmorteir qualsevol caiguda accidental.

Què és la cal·listènia?

La Cal·listènia és un sistema d’exercicis físics que treballa amb el propi pes corporal. No només busca la millora de les qualitats atlètiques sinó que també busca la bellesa i l’harmonia en el moviment del cos en cada exercici.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?