Sant Joan sense revetlla al Parc Xarau

62215c26e16ac37d25052e6a5e5d0b23

Si tot evoluciona favorablement, la nit de Sant Joan esdevindrà la primera festa assenyalada en el calendari, després de 3 mesos de confinament, on la família i els amics es podran retrobar per gaudir d’una nit especial. A Cerdanyola, l’Ajuntament fa una proposta d’activitats virtuals per celebrar el Sant Joan i enguany no es durà a terme la revetlla i sopar popular al parc Xarau. Des del consistori es recomana celebrar el Sant Joan en grups reduïts i als domicilis particulars i fer-ho seguint les mesures de seguretat i higiene en especial la distància física, l’ús de mascareta i el rentat de mans per evitar els contagis. Durant la nit de Sant Joan es desaconsella l’ús de gel hidroalcohòlic o altres productes inflamables.

NO HI HAURAN PUNTS TEMPORALS DE VENDA DE PETARDS NI ES PODRAN REALITZAR FOGUERES A L’ESPAI PÚBLIC

A Cerdanyola no s’autoritzarà la instal·lació de punts temporals de venda de petards. En el cas de voler comprar-ne, s’aconsella fer-ho en punts autoritzats i demanant cita prèvia. Tampoc es podran realitzar fogueres de cap tipus a l’espai públic.

Des del govern municipal es fa una crida a la ciutadania per celebrar un Sant Joan amb responsabilitat i seguretat posant en valor l’esforç dels serveis sanitaris, d’emergència i de seguretat i de la ciutadania durant les fases més agudes de la pandèmia.  L’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, destaca que “evitar els accidents i els incendis és el millor homenatge que podem fer als serveis sanitaris i d’emergència que fa molts dies que treballen intensament; la nit de Sant Joan no podem col·lapsar-los, perquè als centres hospitalaris encara hi ha gent lluitant i fent molt esforços per fer front a la COVID-19. Aquest any més que mai hem de fer una festa segura”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?