S’amplia la campanya de vals de compra per al comerç i la restauració

vinilcamapanyavalscomercnoti

La campanya de suport al comerç i l’hostaleria local Queda’t amb Cerdanyola es mantindrà activa fins al 9 de gener. La iniciativa s’obre la participació a persones de fora de la ciutat i es doblen el nombre de vals que es poden adquirir.

L’Ajuntament i la Cambra de Comerç han acordat allargar la campanya Queda’t amb Cerdanyola fins a després de Reis amb la intenció de facilitar les compres nadalenques a la ciutat i seguir donant suport al comerç i l’hostaleria locals. A més, si fins ara la campanya estava adreçada únicament a les persones empadronades a Cerdanyola, a partir d’ara poden beneficiar-se dels vals de descompte totes aquelles persones que ho desitgin i majors de 16 anys.

Les persones que vulguin disposar vals de descompte per gastar als establiments adherits a la campanya han d’accedir al web https://cerdanyola.bonoconsumo.es/ca Cada persona pot adquirir quatre vals de 10 euros o vuit vals de 5 euros. Es poden consumar 20 euros a comerços i serveis i 20 euros a la restauració de la ciutat. Podrà fer-se ús de cadascun dels vals en compres iguals o superiors a l’import del val. Tots els establiments de Cerdanyola poden adherir-se, seguint les bases de la campanya. Actualment hi ha 111 establiments que hi participen. La ciutadania els pot reconèixer gràcies a un adhesiu que els identifica a l’accés dels establiments de comerç, serveis a la persona i de restauració, així com consultant la web de la campanya

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?