Samarretes solidàries amb les famílies cerdanyolenques més afectades per la covid-19

715fe4f7980414b6f0287ee346131a95

Tres dones de Cerdanyola,sensibilitzades per la situació econòmica que ha provocat la Covid-19 en moltes famílies de la ciutat, han posat en marxa una campanya de venda de samarretes amb disseny de l’il·lustrador cerdanyolenc Pedro Villarejo. Marta Berdala, Laura Ceamanos i Anna Vidal són tres cerdanyolenques que han volgut col·laborar, en la mesura de les seves possibilitats, amb les famílies del municipi que a conseqüència de la pandèmia han quedat fortament afectades. La iniciativa solidària consisteix en la venda de samarretes dissenyades per l’il·lustrador Pedro Villarejo, autor del cartell de l’última edició del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola. Els diners que s’aconsegueixin recaptar aniran directament destinats a l’adquisició de productes de primera necessitat, que es farà a empreses locals i que es distribuiran a través de Càritas Sant Martí.

Les impulsores asseguren que, per sort, estan bé però són “coneixedores de com és de complicada aquesta situació per a moltes persones, no només des del punt de vista de la salut sinó també econòmicament”. Des de fa setmanes treballen per donar forma a la idea d’impulsar “una iniciativa local per a un problema global”. La proposta pretén “despertar consciències” i col·laborar amb aquelles persones de Cerdanyola que, ara per ara, no poden fer ni els àpats del dia. “La veritat és que estem molt contentes de la rebuda i ja anem per la tercera comanda, és a dir gairebé 300 samarretes encarregades i unes 200 servides”, valora Berdala. Professionalment, les tres venen d’àmbits diferents, però totes compten amb un històric de “compromís social” -mestre d’infantil, psicòloga, mestra de taller de discapacitats psíquics- i van coincidir a l’AMPA de l’escola dels seus fills. “Això ens va portar a ser bones amigues”, apunta Berdala.

Com es poden comprar les samarretes?

Les samarretes es poden encarregar enviant un missatge al correu espurnescreatives@gmail.com. Els models són unisex i van des de la talla S fins a la 2XL.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?