Salvador Illa visita Cerdanyola

WhatsApp Image 2024-02-16 at 12.19.42

El cap de l’oposició de Catalunya i president del Grup Parlamentari Socialista va visitar Cerdanyola per conèixer de primera mà els projectes de ciutat. “Hem visitat diferents indrets de la ciutat i hem estat testimonis de com es genera prosperitat en una ciutat majoritàriament de treballadors i treballadores”, assegurava Illa.

La visita va iniciar-se a les obres del centre logístic d’última generació que està construint Penguin Random House Grupo Editorial a la ciutat. L’editorial, que compta amb 61 segells editorials i té presència a 9 països, tindrà el seu centre logístic a Cerdanyola a partir del segon semestre d’aquest any. Illa també va visitar la Torre Vermella, que acollirà l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, i la Torre Llopis, de la que es té previst obrir els seus jardins per unir el barri de Banús-Bonasort amb el carrer Sant Ramon. La comitiva encapçalada per l’alcalde i el cap de l’oposició de Catalunya va passejar també pel carrer Santa Marcel·lina copsant de primera mà la transformació i regeneració urbanística que l’Ajuntament ha impulsat en aquest àmbit.

Finalment, Illa va ser rebut a l’Ajuntament, on va firmar en el llibre d’honor. En aquest va escriure “a l’alcalde, l’equip de govern i el consistori de Cerdanyola, en reconeixement i agraïment a la seva feina per millorar la qualitat de la vida dels ciutadans i ciutadanes de la vila”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?