Safe Tracker i Dama-3D, projectes guanyadors de la 9a Beca Rotary

rotary

Els projectes guanyadors de la 9a Beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria són Safe Tracker i Dama-3D. El guardó convocat pel Club Rotary de Cerdanyola i l’Ajuntament busca fomentar la creació d’empreses i donar visibilitat a la joventut emprenedora de la ciutat. Aquesta beca té l’objectiu de distingir la millor Iniciativa local emprenedora dels joves emprenedors i les joves emprenedores de Cerdanyola del Vallès. El premi a la millor iniciativa empresarial està becat amb 2.000 € en efectiu per al circulant de la nova empresa. Patrocina el Club Rotary de Cerdanyola, assessorament empresarial -un any d’honoraris professionals gratuïts per la gestió dels serveis laborals, comptables i fiscals, que resulti de la posada en marxa del projecte Becat (patrocina Grup Sisquella) i assessorament a la creació i disseny del web corporatiu (patrocina REMARCA’T)- i diploma acreditatiu al projecte guanyador i els finalistes.

El projecte Safe Tracker pretén facilitar mitjançant la intel·ligència artificial, les rutes més segures en temps real per a les persones usuàries que es desplacen en bici, a peu i en vehicle i alerta de fenòmens climatològics adversos també en temps real, donant rutes alternatives. Els seus promotors són Manel Velasco, Richard kroebel, Marc Subirà i Sergio Redondo.

D’altra banda, el projecte Dama-3D vol proveir d’impressores 3D oferint serveis d’instal·lació, formació , biblioteca 3D i manteniment tècnic als instituts d’ensenyament secundari, perquè els alumnes i professors puguin crear material pedagògic reduint temps i costos. L’exemple més representatiu d’aquest sistema es la producció de prototips personalitzats per a les matèries de robòtica, tecnologia, activitats artístiques etc., utilitzant un material biodegradable que es produeix del midó de patata o del blat de moro. Els seus promotors són Marco Marano i David Muñoz.

Enguany, el jurat també ha fet una menció especial a 3 projectes més per la seva qualitat i els han distingint amb un diploma. Les mencions han estat per:

Psicologia Completa: projecte que té com a objectiu democratitzar i obrir l’accés a serveis de psicologia i altres serveis psicosocials, a través d’un portal web i un aplicatiu on es posen en contacte professionals de la psicologia que ofereixen els seus serveis a preus reduïts a col·lectius desfavorits a través de la construcció d’una xarxa formada pel patrocini d’ empreses privades en col·laboració amb les administracions i institucions de caire social. Els seus promotors són Oriol Barat i Sergi Novell

Aburguesa: basat en la fabricació a través de processos de biotecnologia puntera de carn vegetariana econòmica, sana i respectuosa amb el medi ambient. Els promotors són Albert Mestre i Gerard Sala

Chocoletters: consisteix en el disseny propi i fabricació de peces originals de xocolata de qualitat per a regalar en ocasions especials. Els promotors són Andrés Gómez i Bogidar Masareña

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?