S’invertirà un milió d’euros en la 1a fase de la reurbanització i substitució del clavegueram del carrer de Santa Marcel·lina

f3b7859ccdd2d7e0b388a9167e2f3d9a

Ja s’ha aprovat inicialment el projecte de la 1a fase de reurbanització i substitució del clavegueram del carrer de Santa Marcel·lina, entre el Passeig de Cordelles i el carrer de Sant Daniel. Es contempla una inversió per afrontar aquests treballs d’1.075.889,34 d’euros.

La xarxa de clavegueram necessita una immediata substitució integral en l’àmbit del carrer de Santa Marcel·lina, segons el consistori, ja que està molt deteriorada. Ha sofert un seguit de reparacions importants en els darrers anys per clots a l’asfalt a causa d’enfonsaments del col·lector existent. En relació a la reurbanització, l’Ajuntament ha considerat la necessitat de canviar la secció del carrer santa Marcel·lina. Aquest forma part de la xarxa bàsica de 2n nivell pel que fa al pas de vehicles. A més, es tracta d’un carrer de marcat caràcter comercial, amb més de 20 botigues, però amb unes voreres estretes. En alguns casos no s’arriba a la vorera mínima per normativa actual d’1’ 80m.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?