S’ instal·laran dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al passeig Acàcies

WhatsApp Image 2023-10-09 at 09.01.41
Les obres ja s’han iniciat F.Ajuntament de Cerdanyola

El passeig Acàcies serà la ubicació dels equips de recàrrega, que formaran part de la xarxa metropolitana de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha començat les obres per instal•lar dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al passeig Acàcies. Es tracta de dos punts exteriors amb una potència total de 104 kW que es podran fer servir en dues de les places d’estacionament en bateria del passeig Acàcies, a tocar de l’avinguda Primavera.

Un dels punts serà de recàrrega ràpida amb CA amb dos connectors tipus CSS i una previsió de potència de 60 kW. I l’altre serà un punt de recàrrega semiràpida o lenta amb CA amb dos tipus de connectors: dos de Base Mennekes i dos Schuko. En total la potència total d’aquest punt de recàrrega serà de 44 kW. La instal•lació de les dues electrolineres s’emmarca en el conveni de col•laboració entre l’AMB i l’Ajuntament de Cerdanyola per a la instal•lació, explotació i manteniment de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. Aquest conveni contempla, a banda dels punts de recàrrega del passeig Acàcies, una electrolinera i una fotolinera més al municipi. La seva ubicació definitiva està pendent de que la companyia distribuïdora informi favorablement de la disponibilitat de potència als punts escollits.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?