S’inicien els treballs de millora del passeig i la plaça de les Acàcies

f68bc1606a499c66a1eabd66e99d6817

Ja s’han iniciat les obres d’urbanització del passeig i la plaça de les Acàcies. Uns treballs que, segons l’Ajuntament, tenen com a finalitat la millora de qualitat urbanística del barri, en el marc del projecte europeu Urban: “Es faran actuacions que humanitzaran la zona, ampliant-se les voreres del costat riu, canviant-se els paviments i reordenant els aparcaments per a vehicles”, assegura el govern municipal.

La durada prevista per a la realització de l’obra és de sis mesos, amb un cost total de 828.796,06 euros. El 50% d’aquesta obra, que s’emmarca en el projecte de recuperació i millora integral dels barris del riu Sec, és finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). Els treballs comportaran una sèrie de canvis en alguns aspectes referents a la mobilitat de vianants i automòbils. Es tallarà el trànsit rodat del Passeig de les Acàcies des del carrer de Francesc Layret fins l’Avinguda de la Primavera i els carrers Cervantes, Orient i Passatge d’Orient quedaran com a carrers sense sortida i amb doble direcció en el tram comprès entre el carrer González i Passeig de les Acàcies. En tot el Passeig de les Acàcies s’anul·larà l’estacionament de vehicles durant el temps que duri l’obra. De la mateixa manera que en els carrers Cervantes, Orient i Passatge d’Orient no es podrà aparcar en el tram comprès entre el carrer González i Passeig de les Acàcies.

CRÍTIQUES DEL PP
Tres dies abans que el govern municipal fes públic l’inici de les obres, el PP reclamava que s’aturés de manera urgent mentre no hi hagi un consens amb els veïns de la zona. El portaveu del grup municipal del PP, Manuel Buenaño, remarcava  que els veïns “ja han mostrat el seu desacord amb el projecte amb una recollida de firmes i amb una intervenció a l’audiència ciutadana el passat dijous 25 de setembre”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?