S’admet a tràmit el recurs contenciós administratiu d’ERC contra el conveni entre l’Ajuntament i la UAB

2039f9c06c46d5e4b5d871c0089d076b

Quan al gener el grup municipal d’ERC Cerdanyola va anunciar que havia interposat un recurs de reposició contra el conveni entre l’Ajuntament i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ja va anunciar  que si no s’estimava el recurs presentarien un recurs contenciós-administratiu als Tribunals de justícia, que ara ha estat admès a tràmit.

DEFECTES DE FORMA
Els republicans consideren que l’expedient del conveni, aprovat definitivament el passat mes de desembre, tenia defectes de forma. Des d’ERC s’explica que dos dies abans de la sessió plenària l’expedient del conveni estava incomplert i que  els documents perceptius legalment del Secretari i la Interventora van incorporar-se a l’expedient el mateix dia del ple, el 17 de desembre. En aquest sentit, l’advocat i col·laborador d’ERC, Iñigo Enterría, recordava  que malgrat que els republicans  van  demanar que el punt quedés sobre la taula, el govern municipal va decidir tirar-lo endavant tot i saber que aquests informes no hi eren a l’expedient. “No és suficient que es llegeixi l’informe en el moment del ple, ha d’estar en la convocatòria”, apunta Enterría, que assegura que ERC no vol judicialitzar la política municipal: “Quan ens retreuen que estem judicialitzant la política, ens estan dient que els deixem fer malament les coses, però la funció de l’oposició ha de ser fiscalitzar i controlar”, remarca Enterria. Per a la portaveu d’ERC, Helena Solà, “judicialitza la política qui actua al marge de la llei per desídia i no qui denuncia que s’està fent malament les coses”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?