Roger Roca i Laura Gómez guanyen el 4t Duatló de carretera de Cerdanyola

9b8bb3eb74bd3cd97bb3679c60950d61

Els favorits van fer bons els pronòstics i van proclamar-se campions de la quarta edició d’un Duatló de Carretera de Cerdanyola, en el qual Cerdanyola CH va demostrar que està preparat per acollir el Campionat d’Espanya l’any vinent. Així, Roger Roca (Cerrr Igualada) va dominar la prova masculina i Laura Gómez (CN Sabadell) la femenina.  A més, Albert Fernández i Silvia Rodríguez (Cerdanyola CH) van aconseguir classificar-se per disputar el Campionat d’Espanya que es celebrarà a Sòria l’11 d’abril.

PROVA MASCULINA
En l’apartat masculí, Roca va ser el més ràpid en creuar la línia de meta amb un temis de 56 minuts i 45 segons. En canvi, la segona i la tercera posició van estar més disputades, però finalment Daniel Baraldés (CA Igualada) s’imposava en els metres finals a Sergio Cruz.

PROVA FEMENINA
En la categoria femenina, Gómez revalidava el triomf de l’any passat  amb un temps d’1 hora, 1minut i 23 segons. La segona classificada va ser Claudia Luna (CN Mataró) i la tercera Ana Rovira (Team Calella Triatló).

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?