Roger de Gràcia presenta ‘Digue’m boig’ al Cafè amb Lletres

WhatsApp Image 2023-11-22 at 12.57.59

El periodista i actor Roger de Gràcia presentarà avui dijous el seu llibre Digue’m boig al Cafè amb Lletres (19 h, Sala Enric Granados de la Biblioteca Central). Al llibre, editat per Columna, on el popular periodista i actor explica en primera persona els problemes de salut mental que ha patit des del dia del seu desè aniversari. El llibre, colpidor, ple d’humor i autoparòdia, és un cant de dolor, però també un crit d’esperança per a tanta gent que calla i que ho viu d’amagat. Com Roger de Gràcia va viure en silenci i sense poder-ho comentar gairebé amb ningú el que li passava és precisament una de les temàtiques del llibre. “El meu diagnòstic és que tinc fòbia social crònica, o sigui por de relacionar-me amb la gent. Jo, que fa vint anys que em dedico a l’entreteniment; jo, que fa vint anys que em poso sobre un escenari cada dos per tres a la tele, a la ràdio, fent presentacions en directe o gravades, assegura el presentador.

Roger de Gràcia (Barcelona, 1975) ha presentat diversos programes a TV3, com ara Caçadors de paraulesEl sopar o No me les puc treure del cap, i ha col·laborat en altres programes, com La columna o Polònia. Ha dirigit i presentat durant cinc temporades l’Estat de Gràcia a Catalunya Ràdio, on ara condueix el programa Tenim paraula. Ha publicat els llibres 60 dies a Cuba i Guia sentimental de Barcelona.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?