Ritmes i festa amb la V Estimbada

estimbadaok

Quan al 2019 se celebrava l’última edició de l’Estimbada, els organitzadors remarcaven que la trobada de batucades s’havia consolidat a Cerdanyola. I dissabte la V Estimbada tornarà a portar ritmes i festes als carrers de la ciutat.

A les 18h començarà la cercavila de Batucades amb les batucades de Batúcamela (Cerdanyola), dels Diables de Les Corts (Barcelona); dels Diables de Sant Pere Nord (Terrassa); de Rhythm’n Moyo (Ripollet); Timbalers del Camell (Molins de Rei); de Karabassà (Sant Cugat); de Tabalers de Castelldefels i d’Abra-K-Pum (Sant Joan Despí). El recorregut passarà pel carrer de Sant Ramon (des d’Anselm Clavé), el carrer de Sant Martí i la plaça de l’Abat Oliba. A les 18.45h començaran les actuacions en aquesta plaça i a les 19.30h se sortirà en cercavila cap al parc de Can Xarau. A les 20.15h s’iniciaran les actuacions i a les 21.30 tindrà lloc el  sopar popular obert a tothom. La festa a Can Xarau acabarà amb PD Todo X la Party i PD Marxa

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?