Revetlla de Sant Joan en grups reduïts i virtual

073c82ca8424ec43733d48fbcd8ed116

No hi haurà la tradicional foguera que s’encenia al parc Xarau amb la flama del Canigó ni la posterior revetlla popular, però Cerdanyola viurà la tradicional festa de Sant Joan. Una representació del Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola anirà a recollir la flama del Canigó tot i que no es farà la tradicional rebuda d’aquesta a la ciutat. Les recomanacions de Protecció Civil són celebrar a casa la revetlla en grups reduïts, en família o amb amics i evitar les festes multitudinàries.

Mesures de protecció per a la COVID-19

  • Celebra una festa de Sant Joan única, en grups reduïts de persones (familiars o amics).
  • Evita les festes amb aglomeracions de gent.
  • Mantingues les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis, com l’ús de mascareta, la distància física entre les persones, el rentat de mans amb aigua i sabó.
  • Si fas ús de pirotècnia no facis servir el gel hidroalcohòlic: són incompatibles.
  • En cas de manipular pirotècnia les mascaretes més apropiades són les de cotó. Les mascaretes quirúrgiques són de paper i polipropilè, materials gens adequats amb el magnesi de la pirotècnia.
  • Evita compartir menjar i estris a l’hora dels àpats.

Al canal de Youtube de l’Ajuntament s’han penjat diversos vídeos dedicats a la festa.

  • D’una banda hi haurà un videotaller per aprendre a fer la típica coca de Sant Joan i saber més sobre les tradicions que se celebren aquesta nit, i especialment a Cerdanyola del Vallès.
  • Un vídeo ens presentarà un contacontes per als més petits que explicarà històries i llegendes de Sant Joan. Es tracta del contacontes sobre llegendes i tradicions de la revetlla que cada any es fa el 23 a la tarda als jardins de ca n’Ortadó i que aquest any s’oferirà enregistrat perquè es pugui veure online.
  • També hi haurà un espai dedicat a recordar la darrera revetlla de Sant Joan viscuda a la ciutat amb un vídeo elaborat amb recull d’imatges de la foguera i la revetlla de Sant Joan 2019.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?